Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Termeni si conditii de utilizare a website-ului

Bine ați venit pe website-ul oficial al MONDO TRIPS SRL.

Vă rugăm să citiți cu mare atenție și să înțelegeți termenii și condițiile de mai jos înainte de a utiliza website-ul nostru.

 

WEBSITE

Acest website este proprietatea MONDO TRIPS SRL, companie înregistrată in România la Registrul Comertului cu nr. J40/5937/19.05.2014, având CUI RO33181191 și cu sediul social în România. Conținutul publicat al acestui website este proprietatea MONDO TRIPS SRL, care își rezervă, de asemenea, și dreptul asociat bazei de date a acestui website. Toate drepturile sunt rezervate.

 

ACCEPTARE TERMENI ȘI CONDIȚII

Prin accesarea acestui website sunteți de acord cu următorii termeni și următoarele condiții, fără alte restricții, și cu avertismentul de copyright care se găsește la adresa: www.mondotrips.ro. Dacă nu sunteți de acord cu unul din punctele descrise mai jos, nu puteți utiliza acest Site în nici un fel. Vârsta minimă de utilizare a acestui website este restricționată persoanelor sub 18 ani, vârstă minimă legală în România. Considerăm că utilizarea site-ului, logarea și accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si condiții, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.

Nu declarăm și nu garantăm:

- Acuratețea sau caracterul complet al materialelor publicate pe acest website

- Disponibilitatea acestui website sau operarea acestuia fără erori sau întreruperi

- Compatibilitatea acestui website cu sistemul de operare si software-ul de pe computerul dumneavoastră

- Că acest website nu poate ca la un moment dat să conțină infecții de tip virus.

 

SERVICII

MONDO TRIPS vă pune la dispoziție un sistem automat care vă oferă posibilitatea de a căuta și verifica disponibilități pentru diferite servicii turistice si va permite sa efectuați rezervarea dorita.

Puteți alege dintr-o multitudine de servicii din site având posibilitatea de a efectua rezervări de servicii turistice direct de pe site, cât și plata acestor servicii prin intermediul sistemului nostru de plăți on-line.

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obținerea de informații privind ofertele și programele turistice. Orice utilizare in alte scopuri decât acesta nu este permisă. MONDO TRIPS acționează ca și agent pentru terți furnizori cum sunt: hoteluri, pensiuni, alții (Furnizori de Servicii Turistice).

MONDO TRIPS nu-și asumă nici o responsabilitate pentru produsele și serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice și nu garantează în nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratețea sau calitatea produselor și a serviciilor reflectate pe acest site.

 

INFORMATII PUBLICATE IN WEBSITE

MONDO TRIPS oferă prin intermediul site-ului informații cu titlu general, cu scop consultativ. Vă rugăm notați că informațiile publicate pe Site pot fi modificate oricând. Este necesar să verificați cu Furnizorul de Servicii Turistice, biroul de turism de la destinație, că informațiile apărute pe site sunt de actualitate.

MONDO TRIPS nu asigură nici o garanție cu privire la aranjamentele documentelor de călătorie (pașapoarte, vize, vaccinuri necesare), că informația de pe site este actualizată. Drept urmare, este responsabilitatea utilizatorului de a se asigura că va călători în conformitate cu măsurile aplicabile acestor documente de călătorie.

MONDO TRIPS nu garantează că informația de pe site (incluzând, dar fără limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul să corectăm erorile (corectabile) de îndată ce ne sunt aduse la cunoștință.

Informațiile și fotografiile din prezentarea unităților de cazare au caracter informativ și sunt furnizate de către partenerii noștri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora . Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezentând doar efortul nostru de a îmbunătății calitatea informațiilor cu privire la condițiile unităților de cazare. Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea și actualitatea informațiilor, însă nu garantăm că informațiile sunt complete, actualizate sau nu conțin erori. Vă recomandăm să consultați site-urile oficiale ale hotelurilor sau să cereți informații actualizate agenției.

Hotelurile își rezervă dreptul de a face modificări la programul de all inclusive prezentat in site fără un avertisment prealabil.

Informațiile personale sunt puse la dispoziția site-ului pentru a putea primi sau utiliza unele servicii și sunt protejate în condițiile legii. Prin completarea câmpurilor din formularele de înregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le înregistrează să intre în baza de date a agenției și să primească mesaje cu privire la produse și servicii, promoții , concursuri sau orice alte acțiuni editoriale și de marketing desfășurate în viitor de către MONDO TRIPS.

 

CONDIȚIILE FURNIZORILOR DE SERVICII TURISTICE

Orice rezervare efectuată pe Site va fi considerată drept intenția utilizatorului de a achiziționa un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. Dacă cererea dvs. va fi acceptată, veți primi un e-mail de confirmare de la MONDO TRIPS si va intra în vigoare acest contract. Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in funcție de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii si condițiile acestora (incluzând regulile de transport ale pasagerilor impuse de liniile aeriene) se vor aplica adițional Termenilor si Condițiilor acestui Site.

Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligații, anulari, modificări ale rezervărilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restricții de altă natură. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. MONDO TRIPS nu este responsabilă pentru costurile care pot sa apară în momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

La momentul navigării dvs. in Site, veți putea observa referiri către diferite condiții aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa citiți cu atenție acești termeni dar, va rugam luați legătura cu MONDO TRIPS pentru detalii complete.

Sunteți direct responsabil pentru respectarea condițiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de îmbarcare, reconfirmarea zborurilor sau a oricăror alte reguli.

 

ANULĂRI / MODIFICĂRI

În cazul în care doriți anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achiziționat (și Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa online, în scris sau telefonic MONDO TRIPS despre intențiile dvs. În anumite cazuri este posibil să nu puteți anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui să respectați anumite cerințe pentru aceste acțiuni.

MONDO TRIPS sau Furnizorul de Servicii Turistice acceptă toate formele de cereri scrise deoarece nu pot anula / modifica serviciul turistic înainte de a primi cererea dvs. fermă. Puteți anula rezervarea dvs. prin intermediul site-ului în concordanță cu termenii și condițiile Furnizorului de Servicii Turistice.

În eventualitatea modificării unei rezervări (incluzând, dar fără a se limita, anulări, restituiri de sume, schimbări de nume), MONDO TRIPS își rezervă dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din această acțiune. Aceste taxe diferă față de taxele impuse direct de către Furnizorul de Servicii Turistice.

 

PLATA

Nu se acceptă alte modalități de plată în afara celor prezentate pe site și nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

În funcție de termenii și condițiile impuse de hoteluri, la momentul rezervării vi se poate cere plata integrală sau parțială a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuată în contul MONDO TRIPS.

Agenția nu-și asuma nici o obligație de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de călătorie în cazul neplății integrale a serviciilor comandate. În orice situație, sunteți responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

Plata se poate efectua cu principalele cărți de credit recunoscute și prezentate detaliat pe site.

MONDO TRIPS sau Furnizorul de Servicii Turistice își rezervă dreptul de a încasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot să apară la momentul rezervărilor prin cărțile de credit. În acest caz veți fi informat despre comisioanele aplicabile. MONDO TRIPS își rezervă dreptul de a transfera costurile generate de penalizările de charge back. Dacă rezervarea dvs. este plătită cu cartea de credit a unei alte persoane, ne rezervăm dreptul de a cere o autorizație scrisă din partea acelei persoane.

În cazul în care emitentul cății dvs. de credit o cere, MONDO TRIPS sau Furnizorul de Servicii Turistice își rezervă dreptul de a trimite biletele, voucher-ele sau alte documente de călătorie la adresa dvs. declarată la momentul emiterii cărtii de credit. Informația eronată despre această adresă se poate reflecta în anularea rezervării, întârzierea livrării documentelor de călătorie și poate determina creșterea tarifului confirmat. Vă rugăm să vă asigurați că detaliile adresei dvs. de facturare se potrivesc cu cele de pe extrasul dvs. de cont. În plus, pentru a minimiza efectele încercării de fraudare a cartii dvs. de credit, înainte de a emite documentele de călătorie, ne rezervăm dreptul de a efectua verificări aleatorii, de a cere dovada adresei dvs. și o copie a cartii de credit, precum și un extras de cont recent.

Toate tarifele si taxele pot fluctua datorită modificării cursului de schimb.

 

LIMITAREA RĂSPUNDERII

La solicitarea explicita a utilizatorului adresată la adresa de email office@mondotrips.net , agenția se obligă să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime și să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, conform dispozițiilor legale privind protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. MONDO TRIPS se obligă să nu facă publică adresa de e-mail a utilizatorilor și să nu o dezvăluie unei terțe părți, dacă aceasta nu se află între partenerii agreați în mod expres, în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea și/sau procedurile judiciare. Nu răspundem de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul și care ar putea conduce la dezvăluirea sau compromiterea datelor. Nu ne asumăm nici un fel de responsabilitate pentru situațiile în care utilizatorul își publică adresa sau orice alte date personale, din proprie inițiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile website-ului.

 

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Toate drepturile de proprietate intelectuală aferente conținutului acestui website (incluzând, fără limitare, mărcile comerciale, imaginile și siglele) sunt proprietatea MONDO TRIPS. Nu dobândiți niciun drept asupra conținutului acestui website cu excepția dreptului limitat de a utiliza website-ul în conformitate cu termenii și condițiile

 

OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI

Prin prezenta, utilizatorul este de acord să respecte următoarele obligații incluzând dar fără a se limita:

- responsabilitatea financiară pentru toate tranzacțiile efectuate în contul sau numele dvs.

- aveți vârsta peste 18 ani și capacitatea legală de a iniția acțiuni juridice

- garantarea veridicității datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.

- neutilizarea Site-ului în scopuri speculative, a generării de rezervări false sau frauduloase.

- interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii

- obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afișa, licenția sau reproduce conținutul website-ului cu excepția utilizării în scop personal și necomercial a unei singure copii a informației conținută în website.

 

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

MONDO TRIPS nu este responsabilă pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul și nici pentru eșecurile generate de carența acestor aptitudini.

Sunteți bineveniți să utilizați acest website în conformitate cu acești termeni și puteți imprima și/sau descărca informații de pe acest website pentru utilizare personală, dar nu în scopuri comerciale.

Nu aveți permisiunea:

• de a stabili un link între acest website și orice alt website, sau de a încadra orice parte a acestui website fără acordul nostru prealabil;

• de a realiza acțiuni de hacking, de a utiliza acest website pentru a transmite viruși informatici sau de a utiliza acest website în scopuri ilegale;

• de a utiliza în scopuri necinstite sau modifica conținutul pe care îl copiați de pe acest website sau de a utiliza acest conținut fără publicarea avertismentelor de copyright și alte drepturi de proprietate intelectuală pe care le utilizăm în legătură cu acest conținut, în același mod și în aceeași formă prezentate pe website.

În condițiile în care încălcați acești termeni sau politica noastră privind protecția datelor personale, putem suspenda sau bloca accesul dumneavoastră la acest website.


NEWSLETTER

Pe website puteți identifica un formular de înscriere la newsletter. Puteți subscrie la acesta prin inserarea adresei de email. Acest lucru reprezintă acordul dumneavoastră pentru primirea noutăților, a ofertelor speciale precum și a altor informații.

Utilizatorii care s-au abonat la newsletterele trimise de către MONDO TRIPS se pot dezabona prin click pe link-ul de dezabonare trimis o data cu mesajul email.

Orice probleme legate de secțiunea de newsletter se poate adresa cu cerere scrisă la adresa noastră specificată în pagina de Contact.


LEGĂTURI CU ALTE SITE-URI

Acest website poate conține legături către alte pagini web externe și operate de alte părți implicate.

Link-urile la alte website-uri sunt furnizate pentru ușurința folosirii site-ului. Dumneavoastră veți accesa, descărca, naviga și utiliza astfel de website-uri pe riscul dumneavoastră, fără a antrena nicio răspundere din partea noastră.

MONDO TRIPS nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web și nu își asumă nici o responsabilitate în legătură ca acuratețea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale părților implicate.

Conținutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informațiile furnizate de agenție . Orice opinii referitoare la conținutul acestor pagini web externe vor trebui redirecționate către administratorii paginilor în cauză.

 

INTERZICEREA ACCESULUI

MONDO TRIPS își rezervă dreptul de a vă interzice oricând accesul pe website fără o notificare prealabilă.

 

RESPONSABILITATEA AGENȚIEI MONDO TRIPS

MONDO TRIPS nu este responsabilă pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasă a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate și achiziționate de pe website.

MONDO TRIPS este responsabilă doar pentru pierderile directe a căror valoare nu va depăși tariful total al serviciilor turistice achiziționate (exceptând cazurile de deces sau accidentele personale a căror valoare nu are limită).

 

FORȚĂ MAJORĂ

MONDO TRIPS nu este responsabilă în cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forță majoră. Evenimentele majore includ, dar fără a se limita, intervenții guvernamentale, războaie, răpiri, incendii, inundații, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau acțiuni industriale care pot afecta MONDO TRIPS sau furnizorii săi.

 

RATA DE SCHIMB

Ratele de schimb cotate pe website sunt provenite din mai multe surse și pot să nu fie întotdeauna actualizate zilnic. Este obligatoriu să verificați ratele de schimb din ziua în care efectuați rezervarea.

 

MODIFICĂRI ASUPRA SITE-ULUI

MONDO TRIPS își rezervă dreptul de a modifica design-ul sau conținutul site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum și alte caracteristici.

MONDO TRIPS poate de asemenea modifica și acești termeni și condiții la anumite intervale de timp, fără notificare prealabilă, fiind obligația utilizatorului să revizuiască aceasta politică anterior plasării unei comenzi în site.

 

MARCĂ ÎNREGISTRATĂ

Copyright-ul, drepturile de proprietate și conținutul website-ului aparțin MONDO TRIPS . Materialul conținut pe website este proprietatea agenției MONDO TRIPS sau a afiliaților săi, exceptând cazul în care sunt recunoscute ca aparținând altor părți implicate.

Numele precum si celelalte mărci, logo-uri sau elemente grafice conținute în website sunt mărci înregistrate ale MONDO TRIPS sau ale afiliaților săi. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe website pot fi mărci înregistrate ale respectivilor proprietari.

Utilizatorul nu are nici un drept sau licență de utilizare a acestor mărci înregistrate. Dacă utilizatorul consideră că fotografiile sau textele publicate pe site încalcă legea dreptului de autor este rugat să sesizeze acest lucru prin formularul de contact disponibil în Pagina de Contact, menționând pagina și conținutul care contravin legii.

MONDO TRIPS utilizează materiale promoționale puse la dispoziție de terți și nu poate controla sau verifica originea acestora. MONDO TRIPS va retrage imediat din site orice material ilegal și va informa partea vătămată despre acest lucru.

 

CONFIDENȚIALITATE

Prin prezenta sunteți de acord cu utilizarea informațiilor dvs. personale de către MONDO TRIPS sau a afiliaților și a altor părți implicate, în concordanță cu termenii și în scopul declarat stipulat în Politica de confidențialitate a agenției MONDO TRIPS care se regăsește pe website.

Dacă aveți întrebări în legătură cu politica de confidențialitate, vă rugăm să ni le adresați prin email sau în scris la adresele menționate în pagina Contact.

Datele personale colectate sunt utilizate de MONDO TRIPS exclusiv pentru îndeplinirea obligațiilor sale contractuale față de turiști, pentru emiterea facturilor, voucherelor, a notificărilor către unitățile hoteliere, alți tour-operatori, ambasade sau companii de asigurare, numai daca serviciile achiziționate de clienți impun acest lucru. Agenția MONDO TRIPS nu divulgă altor terțe persoane datele personale în alte scopuri decât cele menționate.

Conform cerințelor Regulamentului UE 2016/679 și a Directivei UE 2016/680 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, libera circulație a acestor date, și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, MONDO TRIPS va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către dvs.

Conform legislației, dvs. beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supuși unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor.

Trebuie să menționăm însă că ne este imposibil să procesăm rezervări care nu conțin aceste date obligatorii.

 

POLITICA DE SECURITATE

Agenția MONDO TRIPS se preocupa să ofere o protecție ridicată a datelor personale salvate pe sistemele proprii. Rugăm utilizatorii să fie conștienți totuși că nici o informație transmisă via Internet nu este în totalitate sigură. Ar trebui, deci, să aveți grijă atunci când înregistrați date personale online. Noi luăm măsuri rezonabile pentru a vă asigura securitatea informațiilor din momentul în care le primim.

Vom dezvălui datele personale doar în cazul în care legea ne-o cere sau daca suntem ferm convinși că este absolut necesar pentru a respecta legea, a coopera cu autoritățile sau a proteja drepturile juridice ale MONDO TRIPS.

 

COOKIE-URI

Cookie-ul reprezintă un fișier de tip ".txt", oferit browser-ului dumneavoastră de un server web, ce poate fi plasat pe hard disk-ul dumneavoastră. Majoritatea browser-elor sunt setate să accepte aceste cookie-uri. Daca nu doriți acest lucru, puteți reseta browser-ul dumneavoastră, să fiți anunțați de fiecare dată când primiți câte un cookie, sau să refuze acceptarea acestor cookie-uri. Este important să știți că dacă ați setat browser-ul să refuze cookie-urile, nu veți putea face rezervări in site-ul nostru. Pe lângă cookie-urile setate de agenție, site-ul nostru folosește serviciile pentru promovare ce pot seta propriile cookie-uri și serviciile Facebook și Google pentru media sharing și statistici privind accesarea site-ului. Cookie-urile pot fi folosite pentru a compila date referitoare la înțelegerea și folosirea serviciilor furnizate, sau a tipului de browser. Este posibil ca această terță parte să downloadeze cookie-uri în computerul dumneavoastră, care să-i permită să strângă date statistice referitoare la contentul personalizat și pentru monitorizarea campaniilor desfășurate de aceștia.

MONDO TRIPS nu poate controla și nici nu poate avea acces la cookie-urile din computerul dumneavoastră, instalate de o terță parte.

 

LEGEA GUVERNANTĂ

Acești Termeni si Condiții reprezintă contractul între Utilizator și Agenția MONDO TRIPS și este guvernat de legile din România.