Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ESTIVAL EL DORADO RESORT


Descriere

Scor Booking: 8.8 Estival El Dorado Resort este un complex situat pe malul mării, la 1,5 km spre sud de centrul vechi şi de portul de agrement din Cambrils. *Preturile nu includ TRANSFERUL AEROPORT - HOTEL - AEROPORT! In sistem gasiti tarifele pentru TRANSFER cu public shuttle - bus (Optional)Drinks & Food
Hotelul ofera demipensiune, pensiune completa sau all inclusive. Estival ElDorado Resort are 4 restaurante care servesc preparate mediteraneene și internaționale. Include 5 baruri, fiecare cu atmosferă diferită.

Sport & Divertisment
Pune la dispoziție 3 piscine în aer liber, un centru spa cu sală de sport și numeroase facilități sportive care se utilizează sub supravegherea unui personal calificat. Printre facilitățile sportive se numără terenuri de tenis și de mini golf. Oaspeții se pot bucura de ședințe de navigație și de windsurfing. Centrul de biciclete oferă cursuri și informații despre trasee. Centru de spa cu sală de sport include o saună, cadă cu hidromasaj, un hamam, o piscină interioară, o sală de spinning și sală cu aparate pentru antrenamente cardio. Sunt puse la dispoziție servicii de masaj și tratamente de înfrumusețare.

Localizare
Estival El Dorado Resort este un complex situat pe malul mării, la 1,5 km spre sud de centrul vechi şi de portul de agrement din Cambrils.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.